Flexibele bezorgopties

Door onze partnerships met de local heroes kun je je klanten in elke markt flexibele bezorgopties aanbieden. In de checkout kun je klanten de optie geven om een vervoerder te kiezen, een afhaalpunt te kiezen of om het in de avond te bezorgen. Op deze manier geef je je klant alle bezorg opties die ze bij lokale webshops ook hebben en zorg je voor de beste bezorg beleving.

Snelle levertijden

Met ons unieke linehaul netwerk kunnen we snelle levertijden realiseren voor je klanten. We slaan een (onnodige) schakel in de logistieke keten in Nederland over. Hierdoor winnen we tijd en kunnen we de pakketten sneller bezorgen.

Lage tarieven

Door de combinatie van ons linehaulnetwerk en partnerships met local heroes kunnen we lage tarieven aanbieden. Doordat we een onnodige schakel in Nederland over slaan besparen we handling kosten en omdat we de pakketten inleveren bij het sorteerdepot in het land van bestemming kunnen we lage tarieven hanteren.

Eenvoudige IT koppeling

Onze samenwerking met verschillende verzendsoftware platformen zorgen dat we eenvoudige IT koppeling kunnen maken. Door onze samenwerking met verschillende platformen hebben we altijd een passende IT koppeling, of het nu gaat om een koppeling met e-commerce platformen, ERP of WMS software, of zelfbouw.

One-stop shop

Naast pakket distributie verzorgen we ook express zendingen, pallet distributie en lucht- en zeevracht. Met onze expertise kunnen we je helpen bij elke vorm van logistiek.